Solar Revolution

Ohj. / Dir: Frank Jacob, Tonia Madenford –

Solar Revolution kertoo kosmisen säteilyn vaikutuksesta kehoon ja aivoihin hyvin dramaattisella, ja samalla nojaten rakentavalla tavalla tieteellisiin tutkimuksiin. Sen mukaan Aurinko, planeetat ja koko galaksi ohjaavat solujemme DNA:n rakentumista pidemmällä aikavälillä, mutta ajatusten ja mielen toimintaa joka hetki.

Emme saa oivalluksia ja ideoita ollenkaan sattumalta, vaan aina juuri tietyllä ja jopa ennakoitavalla tavalla. Elokuvassa kerrotaan kuinka suuri muutos on tapahtumassa juuri nyt ja kuinka tämä prosessi on yhteydessä Prekessioon ja ihmisen henkiseen kehitykseen maapallolla.

Menossa olevan muutoksen tapahtuminen on kuitenkin ihmismielelle ja omalle turvallisuudentunteelle erittäin hämmentävää ja usein myös hyvin ahdistavaa, koska olemme sitoneet elämäämme keinotekoiseen rytmiin. Elokuvassa kerrotaan planeettojen täsmällisistä kiertoradoista jotka ovat yhdistettävissä ihmisen DNA:n rakenteeseen ja sen muutossykleihin. Elokuvan luoma loppunäkymä tulevaisuuteen on ihanan positiivinen.

Seppo Tanhua
Astrologi / Astro.fi

Solar Revolution depicts the influence of cosmic radiation in our bodies and brains both in very dramatic way as well as constructively, leaning on scientific research. It says that in the long run the Sun, planets and the entire galaxy guide the building of our DNA, and the functioning of our thinking and minds moment to moment.

We do not get realizations and ideas at all by incident, but instead always in specific and even predictable way. The movie tells about a big change which is occurring right now and how this process is connected to Precession and the spiritual evolution of mankind.

As we have tied our lives to a man-made rhythm, the ongoing change is highly confusing and often pressing to human mind and sense of security. The movie describes the precise orbits of the planets,  and how those can be linked to the structure and transformation cycles of human DNA.
The movie closes with marvellously positive future outlook.

Seppo Tanhua
Astrologist / Astro.fi
translation provided by Fonto team

USA | Germany | UK | Italy | Greece 2012, Screen Addiction
Esitysformaatti / Screening format: DVD
Kieli / Language: English
Tekstitys / Subtitles: –
Pituus / Running time: 100 min
Ikäraja / Rating: –